Selecteer een pagina

Afgelopen weekend waren wij met z’n tweetjes in Noordwijk. Even samen weg werd wel weer eens tijd. Bo is de laatste tijd best wel heel pittig. Hij is nu bijna 3,5 en hij wil alles zelf doen en heeft ontzettend een eigen wil. Wat natuurlijk ook wel heel leuk is, maar af en toe word ik er onwijs moe van gewoon. M’n schoonmoeder kwam hier logeren en op hem passen, dus gingen wij met de auto naar Noordwijk. Via de “mooie route”. Langs Vogelenzang en Hillegom en dan zo richting het strand. Toen we aankwamen bij Hotel Vesper (het mooie boutique hotel waar we gingen slapen), kregen we eerst een lekker welkomsdrankje! Fijn ontvangst. In de mooie hotel bar/lobby hebben we een glaasje prosecco gedronken en daarna zijn we naar de kamer gegaan. 

Heel rood, maar wel heel sfeervol was onze kamer. En wat heel erg fijn was: er zat een enorme regendouche in. Niet zomaar een douche, maar eentje met muziek en sfeer licht dat je zelf aan kon passen. Ook kon je de stoomdouche aanzetten! Ik vind het normaal super fijn om een bad te hebben in een hotelkamer, omdat we dat thuis niet hebben. Maar van deze douche sensatie voelde ik me hetzelfde als na een warm bad: warm en rozig. 

Fijn! De locatie van het hotel is heel goed. Het hotel is gelegen aan de boulevard, dus je loopt zo het strand op. In de winter heb je in Noordwijk aan Zee een aantal vaste strandtenten die blijven staan. Waaronder Beachclub Branding. We waren hier al een keertje geweest om te lunchen laatst, nu waren we benieuwd wat het diner ons zou brengen! Heerlijk gegeten met sushi en sushimi als voorgerecht en daarna een houtenoven pizza met een heerlijk dunne bodem en verse ingredienten. Wat een gezellig sfeertje daar zeg! Gedimde lichten, haardvuurtje aan, de akoestiek is er goed! Echt een aanrader! 

Net als het hotel. Hotel Vesper is heel gastvrij en de ligging is te gek zo aan het strand. Vanuit onze kamer konden we de zee zien! 
S’ochtends was er een uitgebreid ontbijt, wat bij de kamerprijs in zit. 

all pictures: @enstijl
We waren weer helemaal opgeladen toen we naar huis reden. Terug naar Bo, die ons wel gemist had en honderduit vertelde toen we thuis kwamen. Hij had tomaatjes gegeten, was het eerste wat hij vertelde. Ik heb jou ook gemist lief mannetje! Maar Noordwijk: we will be back!


Liefs, Sanne