Selecteer een pagina

Nou, Bo is vijf geworden afgelopen weekend! En wat is hij enorm verwend. Niet normaal. Hij heeft weer zoveel nieuw speelgoed. We gaan ook echt z’n kamer even uitpluizen en oud speelgoed waar hij echt niet meer mee speelt weggeven. Want anders wordt het te vol. En zoveel hoeft een kind van vijf echt niet te hebben! 

Blijkt dat Playmobile toch het meest populair blijft. Bo speelt er veel mee de laatste tijd. Vooral met de dieren. Ik vond met Koningsdag een Playmobile Ark van Noach en sindsdien verzamelt hij nog meer dieren voor daarop. 
Een jongen van vijf hoort een buitensporig groot waterpistool te krijgen. Daar kreeg hij er namelijk twee van…. Wat lego, een dino ei, iets van paw patrol en Cars race auto’s…. Allemaal prachtig gekleurd speelgoed…. Waar ze overigens erg mooi speelgoed hebben wat ook mooi is voor in huis? Archive Store in Amsterdam. Hebben jullie de blogpost daarover al gelezen? 
Ook vond ik laatst in de kringloop een enorm houten speelkasteel. Daarvoor heeft hij allemaal ridders en paarden en zelfs een draak gekregen, ook van Playmobile. 
Mari had voor Bo een race spel gekocht voor de Wii die we al een hele tijd hebben. Zo blij met al z’n cadeautjes…. Maar wat denk je? Sinds z’n verjaardag wil hij alleen maar Mario Kart spelen… Een spelletje voor de Wii die we al ver voordat hij geboren was zelf hadden en af en toe speelden en wat hij al lange tijd terug van ons eens voor het eerst mocht spelen. Daar is hij dus het meest blij mee. Een spelletje…. Wat we al lang hadden. 
all pictures: @enstijl
Ik ga de komende vakantie weken eens heel goed het speelgoed allemaal doorzoeken en een heleboel weggeven aan kindjes die het wat minder goed hebben. In Haarlem kun je bijvoorbeeld gebruikt speelgoed naar de Speelgoedbank brengen. Misschien is er bij jou in de buurt ook wel zo’n goed initiatief te vinden?


Liefs, Sanne