Selecteer een pagina

Ons nieuwe huis is in de basis echt top. Goed gestuukte muren, goed sanitair, een degelijke vloer. Maar wel voor onze smaak net wat te netjes en degelijk. Er moest dus een beetje sfeer en een beetje meer mijn stijl in komen. Zoals ook op het toilet. En dan denk je misschien: waarom heeft dat prioriteit? Nou, je spendeert er toch best wel wat tijd en het is prettig als je dan in een fijne ruimte zit, toch? Dus nam ik het toilet onder handen.

Zo was de toilet eerst. Deze foto is van funda (Van der Schaaf en Kooijmans makelaars).

De muren verfde ik met betonlookverf van betonlook.nl in de kleur: Beurre. Een waanzinnig mooie, warme kleur! Ook het plafond nam ik mee in deze kleur. Wat een verschil al! Deze verf is niet geheel spetter proof. Dus achter het kraantje bij de wasbak heb ik met montage kit een messing plaatje (via bol.com besteld, was 39 euro) bevestigd. Precies de goeie maat had ik toevallig besteld (nee, dat meet ik dus niet eerst eventjes netjes op….)! Dus extra leuk als het dan dus blijkt te passen. En het staat super goed! Een fijne oplossing en handig dus. Want zo blijft de verf op de muur goed.

Ja, er moet nog een plaatje boven, ik zie de spetters….

We hingen een zeegras lamp op (uit Marokko, maar deze nam ik mee van Ibiza) en zo is er nu dus ook “gezellig” licht daar. De spiegel die er al hing bleef hangen en past nu eigenlijk prima in deze ruimte. Ook het wastafel meubel (van hout) past nu veel beter bij de kleur van de muren.

Wel verwisselde ik de kraan daar voor een brushed gold/messing exemplaar (wat ik kocht via aliexpress). Ook dat geeft meteen een hele andere look. Handdoekje ophangen, zeeppompje uit Marokko erbij nog en klaar ben je.

Misschien ga ik ooit de tegels nog bewerken met betoncire…. Maar voor nu is het een top toilet geworden!
Ik ben er heel blij mee!

Liefs, Sanne