Selecteer een pagina

Ik heb het toch weer gedaan: een beetje groen gekocht voor in huis. Ik blijf het proberen! Ik heb geen groene vingers, dus heb ik deze keer gekozen voor een aantal cactussen. En het leuke aan cactussen vind ik, dat ze zo grappig zijn van vorm, dat je er echt wel goed voor wil zorgen. Degene die lijkt op een konijntje (met oren) kocht ik bij Intratuin, de hele lange kocht ik bij Loods5 en laatst kocht ik bij ?? een kleintje, die lijkt op handjes. Heel af en toe geef ik ze een paar druppels water. Dat is het!

Ik kon het groen vooral niet hebben in combinatie met de zwarte keuken, die natuurlijk wel erg aanwezig was in ons huis. Maar nu, met de witte keuken, staat een beetje groen wel erg leuk! 

Wie weet ben ik over een aantal weken of maanden weer klaar met groen hoor, maar het fijne aan cactussen is: je kan ze vrijwel in elke ruimte van je huis neerzetten. Misschien zet ik ze hierna wel even in de badkamer of slaapkamer. Moet je wel enorm oppassen dat je er niet met je blote kont tegen aan loopt natuurlijk….


all pictures and styling: @enstijl
Nou, we gaan het zien: hoe lang ze hier staan en in huis blijven! Groene vingers heb je hiervoor in ieder geval niet echt nodig: dus dat scheelt!

Liefs, Sanne