Selecteer een pagina

Wat is de Veluwe toch prachtig he…. We mochten het dit pinksterweekend weer even ervaren. Met de auto richting Epe gingen we.

Bij aankomst bij Tinyhouse WØUD viel het ons super mee hoe “tiny” dit house dan was hoor! Hartstikke ruim, vonden we. Zeker door de hoogte, oogt het ook weer ruimer.

Er is een ruimte twee persoons slaapkamer, een kids slaapkamer (met een stapelbed en nog een extra uitschuif bed) en een living (woonkamer/eetkamer/keuken in 1). En natuurlijk een fijne badkamer met een douche (en erg leuke tegeltjes!).

Hier zie je Tinyhouse WØUD:

Wat wij heel fijn en leuk vonden, was dat er speelgoed aanwezig was en lades vol spelletjes. Dus ook als het weer wat minder is, heb je wat te doen!

all pictures: @enstijl

Dit huisje ligt op vakantiepark De Veldkamp. Je kan Tinyhouse WØUD boeken voor maximaal 5 personen (twee volwassen en twee kids). Vijf volwassenen kan natuurlijk ook, maar dan moet je wel bereid zijn om in een stapelbed te slapen 😉

We hadden een ontbijt via Jobse & Jobse: leuke eetwinkel in Heerde. Heerlijk!

Bij het vakantiepark zit ook een pannenkoeken restaurant, prima voor een pannenkoek op de dag van aankomst! Zwemmen kan in 1 van de meren in de buurt. Je kunt natuurlijk de hele dag wandelen ongeveer (als je op de Veluwe bent) en wij vonden het pad met het vlonderpad heel leuk om even te lopen. Kikkers alom hier, oorverdovend wel.

Ook is Zwolle dicht bij. Daar hebben we lekker gegeten bij Jaffa Jaffa (tip). Dit toffe restaurant (met echt lekker eten) zit in het gebouw waar de Librije eerst zat. Zwolle heeft natuurlijk nog veel meer te bieden, dus hier kan je zeker een dagje rondlopen.

Wat ook heel leuk is, is eventjes Epe in. Al is het alleen maar om langs MARKT te gaan. Hele leuke winkel met super leuke dingen.

Er is dus zeker weten genoeg te doen hier!

Dit huisje kan je boeken via Noma Veluwe. Zij hebben ook een mooi magazine klaar liggen in elk van de huisjes, met allerlei leuke tips van wat je kan doen in de omgeving. Daar hebben we dan ook zeker gebruik van gemaakt. Vrij veel tips hebben we gedaan. Echt leuk! Volg ze ook op instagram, voor inspiratie.

Doen hoor! Wij komen zeker nog een keertje terug in ieder geval!

Liefs, Sanne