Selecteer een pagina

Ok, toegegeven, ik heb ze wel echt op de groei gekocht voor Jip. Maar: als ze ze straks echt past is dit toch het coolste van de wereld ongeveer? Matching Bootstock cowboy boots samen met je moeder? Nou, ik zelf vind het behoorlijk cool. Jip en ik hebben allebei de chocolat bruine boots. En ik heb haar ook nog een paar genaamd “Canyon” gegeven. 

Echt leren laarzen. Dus ook voor mezelf. Echt wel fijn!

En hee: ik heb iets leuks joh! Omdat de feestmaand december er weer aan zit te komen en we natuurlijk allemaal balen dat we dat niet kunnen vieren zoals we zouden willen, geef ik jullie een cadeau. Jullie kunnen een paar Bootstock cowboyboots naar keuze winnen! Hoe? Dat zie je op mijn instagram…. 


Let op: de laarsjes vallen een maat groter uit dan normaal! Vandaar dat ze voor Jip al helemaal lekker op de groei zijn. Maar ik kan niet wachten tot ze ze goed past.

Kijk hoe blij Jip is met haar laarsjes! Zelfde als mama!

pictures: @enstijl
Dus wil jij er binnenkort net zo stylish bij lopen als Jip, ga dan naar de site van Bootstock of doe mee met de give away via instagram.

Liefs, Sanne