Selecteer een pagina
Nou, dit zou zo maar een beroemde muur kunnen worden, vinden jullie niet. Het is geweldig geworden: de muur achter de keuken. Ik vroeg aan onze klusjesman of we twee nisjes konden krijgen in de muur. Dat zie je in Marrakech veel en ook al kan je er geen enorme spullen in kwijt, mooi is het wel! De muur is bewerkt met Base beton van Stone Age in de kleur: Oat.

De kleur is licht, sprekend en toch ook warm. De klusjesman heeft het er ruw op aangebracht. 

Dat effect wilde ik graag, leek mij het mooiste. En het is ook erg gaaf geworden zo!

Vinden jullie ook?


all pictures: @enstijl

Ook heb ik een plankje laten mee stuken. Ik kan daar ook weer niet heel veel op kwijt, maar toch een aantal pannen (die toch voor de sier zijn….) en dat zorgt weer voor een speels effect.

Ik wil eigenlijk gewoon de sfeer van Marrakech thuis creëren. En door zo’n muur is dat best wel goed gelukt!

Liefs, Sanne