Selecteer een pagina
Een “stylehunter”, dat is ze zeker: eigenaresse: Pascale van de webshop The Stylehunter. Nou ben ik dat zelf natuurlijk ook een beetje, als stylist, een “stylehunter”, haha. 
Maar het is handig als iemand je daar mee helpt. Bij deze webshop kan je terecht voor dat bijzondere cadeau. Voor jezelf natuurlijk of iemand anders. 

Wat dacht je van heerlijke olie van Meraki of de toffe coconut bowls?

Een fijne olijfolie en balsamico azijn voor de echte keukenprinses? Of gewoon als je het mooi vindt staan op het aanrecht.

Geen doorsnee producten, maar echt bijzondere dingen. Door deze webshop heb ik ook het art werk van Miinstudio ontdekt en in huis gehaald.

Daar houd ik van in een interieur: bijzondere items. Dat het niet een geheel Ikea interieur is, maar een mix van bijzondere accessoires, mooie meubels, kringloopvondsten. Ik heb zeker ook Ikea he, begrijp me niet verkeerd. Ook ben ik echt van kwantum bijvoorbeeld. Maar juist het soort items uit deze webshop maken je interieur “eigen” en persoonlijk. Ze verkoopt mooie merken, zoals Meraki, House Doctor, UNC, Nicolaas Vahe.

En jeeh joepie: duidelijk bijna kerst: ik mag weer iets heel moois weggeven!

all pictures and styling: @enstijl
Wil jij zo’n mooie Bulawayo mand winnen? 


Volg dan @enstijl en @xthestylehunterx op instagram en tag minimaal twee mensen die ook fan zijn van zulke fijne webshops als deze.
Wie weet heb jij binnenkort dan ook wel zo’n prachtig exemplaar thuis staan!

Succes!


Liefs, Sanne