Selecteer een pagina
De accommodatie vindt ik het aller belangrijkste op vakantie. Nog belangrijker dan het weer en het gezelschap waar ik mee ben. Haha, nee hoor. Dat laatste is natuurlijk het belangrijkste. Maar de plek waar we verblijven is echt bepalend voor of ik een fijne vakantie gehad heb. Mari en ik hebben eens in een zo lelijk hotel geslapen in Den Bosch, met vlekken in het tapijt en alles was oud en goor. Ik wilde er echt niet slapen. Zoveel heimwee had ik toen. Verpestte bijna de hele vakantie. Ook hebben we in Italië ooit in een enorm treurig hotel geslapen, waar het gewoon spookte volgens mij. Die sfeer, dat wil je niet op vakantie. Dan kan je veel beter lekker thuis blijven.
Dus als je dan een Airbnb geboekt hebt voor de zomervakantie en je komt aan en je bent blij verrast, is dat wel even het delen waard denk ik toch? Velen van jullie vroegen om de link via instagram, dus bij deze. Zo hebben jullie er misschien ook wat aan! Maar nou niet allemaal gaan boeken voor volgend jaar, want ik denk dat ik hier dan gewoon weer lekker naar toe ga….


all pictures: @enstijl
Ziet er top uit toch? Fijn: zo’n privé zwembad!
Deze omgeving kennen we al goed. Daar zijn Mari en ik (voor we kinderen hadden) ook al vaker op vakantie geweest. In de buurt van Marseille (25 minuten verderop) ligt Cassis, een mooi dorpje aan de zee. Daar zijn we gisteren al even geweest, toen was het strand totaal afgeladen. Ongeveer over de handdoekjes van de mensen die er al wel lagen heen zijn Bo en ik naar de zee gelopen en hebben we even met onze voeten de zee gevoeld. Vandaag wil ik er wel graag helemaal in duiken. Dat heeft toch iets heel fijns: zwemmen in de Middellandse zee. De temperatuur was in ieder geval heerlijk, dus dat wordt plonsen. Als het tenminste ietsje rustiger is vandaag…. Want wij zijn zeker niet de enige die dit een mooi gedeelte van Frankrijk vinden. En als het wel te druk is? Dan plonsen we uiteraard even in ons privé zwembad! Hoppa!

Liefs, Sanne