Selecteer een pagina

Oh, wow, een van de mooiste vakantie villa’s ooit is toch wel The June in Benissa waar wij afgelopen mei vakantie verbleven. Deze villa werd gecreëerd en gehost door Floor (die ons huis in de stad kocht samen met haar vriend en daar nu Haert is begonnen). Tijdens de onderhandelingen was deze villa nog van haar en ik heb weer tijdens de onderhandelingen van de verkoop van het huis onderhandeld dat we wel een weekje daar dan wilden verblijven 😉 En zo geschiedde.

Zo kwamen we dus bij deze pracht plek terecht. En werkelijk: echt perfectie. Een slaapplek voor wel tien man. Nu waren wij met z’n viertjes. Dus we konden kiezen 😉

Wat een fijn (verwarmd) zout water zwembad, een green egg bbq, uitzicht op de zee, een hele fijne omgeving. En het interieur is om van te smullen. Zoals ik het ook zou doen! En hoe snel vindt je dat nou?! 😉 Mooie ronde vormen, alles mooi gestuukt, mooie materialen en toffe meubels…. Heel fijn! Er is een appartement op de begane grond, ook een slaapkamer daar. Dan boven weer een keuken en drie slaapkamers en een aantal badkamers. Erg luxe. Buiten zijn er ook meerdere zit plaatsen en terrassen gemaakt. Dus je hebt heel wat keus!

Dus echt: als het kan, ga hier dan zeker een keer heen.

all pictures: @enstijl

Ik snap dat het een pittige uitgave is, maar probeer dan vooral met een groep vriendinnen ouzo te gaan. Dan is het wellicht te doen. Echt: je gaat er geen spijt van krijgen.

De omgeving van Benissa (met Javea, Moraira, Altea en zelfs Valencia) is echt geweldig. Daar later nog meer over in een andere blogpost.

Deze zomer gaan we weer die kant op, maar dan naar een andere accommodatie. Het gebied heeft ons echt veroverd namelijk. Soort ibiza, maar dan minder druk en minder duur. Dus: what’s not to like?!

Stay tuned!

Liefs, Sanne