Selecteer een pagina
De gang dus…. Super saai was de gang bij ons. Maar ik vind het altijd een beetje een lastig ding. Ik besteed er niet vanzelf veel aandacht aan, omdat het puur een gedeelte is van het huis waar je doorheen loopt om op een andere verdieping te komen. Als je nou een herenhuis met enorm hoge plafonds en dergelijke hebt, is het al snel mooi. Maar dat is in ons huis niet het geval, dus ik wilde toch de gang en overloop ook nog een beetje gezellig maken. Wat blijkt namelijk: je loopt er dus heel vaak doorheen om van de ene naar de andere verdieping te gaan….
Lampionnetjes zijn de uitkomst nu, een mooie wasmand en wat kunstige dingen aan de muur. 
Zo is het al een beetje minder saai hier op de gang!

Dit is het trappengat van de woonkamer naar de eerste verdieping. We hebben natuurlijk in onze woonkamer bij de eettafel een raampje laten plaatsen, voor wat extra licht en een leuk doorkijkje naar de hal. Waardoorheen je dus deze mooie filigrain lamp (van Presenthouse) ziet hangen. Dus die lamp geeft al een heel bijzondere licht.

Mooie wasmanden van Yoshiko en een houten laddertje op de eerste verdieping (de overloop).

Met wat persoonlijke foto’s en een tekenwerkje van eigen hand in lijsten krijgt de gang zo al een veel meer persoonlijke sfeer. 
Het lijkt zo onbelangrijk, maar het voelt toch een stuk beter zo! Nu nog echt even de lelijke plafonnieres vervangen voor mooiere hanglampen. 


Misschien een klusje voor volgend weekend?


Liefs, Sanne