Selecteer een pagina

We mochten twee nachtjes slapen in de nieuwe huisjes in The Forest, onderdeel van Tiny Hotel. Ik zeg wel: huisjes. Maar dit was een compleet huis hoor. Een design huis ook nog, wel te verstaan. Geweldig dit verblijf in de Brabantse natuur.

Als je aankomt, staat er een bolderkar op je wachten, want het is een autovrij park. Het park heet dus The Forest en heeft maar drie vakantiehuizen erop staan. Maar nog even over de bolderkar, daarmee breng je dus je bagage naar je huisje. En daar heb je eigenlijk alles wat je nodig hebt en meer. Tv met Netflix (vonden de kids ook fijn), een vuurtje buiten voor de marshmallows, een vuurtje binnen voor de gezelligheid, een goed uitgeruste keuken, een ligbad (yes) en heerlijke bedden.

Je vakantie begint zodra je met de bolderkar naar je huisje wandelt.

Het huis is helemaal japandi stijl ingericht. Donker hout gecombineerd met strakke vormen en lichte materialen.

Ook al waren de kinderen af en toe echt zeer irritant, dit huis maakte veel goed.

En we hebben ook echt ervan genoten. Twee keer in de hottub., marshmallows roosteren op het vuur, borrelen in de zon in de tuin, uit het ronde raam turen en lekker in bad na een lange dag. Goed toeven is het hier in the Pine House. Er zijn dus nog twee andere huizen. Eentje voor 2 personen en in de andere kan je ook met z’n viertjes terecht, net als in dit huisje. We komen hier zeker weten nog een keer terug. Misschien volgende keer met vrienden? 🙂

Tot snel in The Forest!

Liefs, Sanne