Selecteer een pagina
We hebben afgelopen zomer weer fijn verbleven in een Tendi safaritent! En dat kan ik iedereen aanraden, zeker met kinderen.

Tendi heeft tenten staan op verschillende campings in Europa. 
Wij verbleven in Zuid-Frankrijk, de Ardeche streek.

We hadden een safaritent met eigen badkamer en toilet op camping Saint Amand. Een erg fijne camping, met een lekker zwembad en van alles te doen voor kinderen. Zo is er een speeltuin, in de zomer is er ook animatie voor de kids en een springkussen.

Omdat we met de auto waren had ik zelf nog wat spulletjes meegenomen, zoals deze lichtslinger. Gezellig man: s’avonds!

Deze tenten hebben een fijn goed twee-persoonsbed met een klamboe. Met de luxe van thuis dus, maar dan in een “tent”.

De kinderen sliepen in het stapelbed. 


Zelfs dit is wel eens gebeurd tijdens de vakantie: even met de voetjes omhoog. Heel eventjes dan he…. Ik zal niet liegen.

Ons uitzicht vanuit de tent: een mooie wijngaard.

In de omgeving is ook erg veel te doen. Riviertjes overal, dus dammen bouwen en vissen kan er in overvloed. We hebben de toeristische trekpleister: Vallon Pont d’arc bezocht en daar hebben Mari en Bo zelfs onderdoor gekanood. Erg mooi!

Elke dag is er wel ergens markt in de omgeving en dat vond ik dan weer erg leuk!  Erg veel leuke dorpjes zijn er te vinden.


Ook hebben we erg genoten van de mooie weggetjes door de bergen en een waterval bekeken (incl best stijle wandeling er naar toe met een kind van nog geen twee…. Misschien een tip voor mensen met wat oudere kindjes).


De tenten zijn volledig uitgerust met keuken, pannen, servies en alles wat je nodig hebt om zelf een lekkere maaltijd in elkaar te draaien. Elke keer uiteten met kinderen op vakantie is namelijk niet eens zo relaxed. 


Als je op deze camping geen zin hebt om te koken, kan je er een lekkere pizza eten met uitzicht op de speeltuin, zodat je de kinderen goed in de gaten kan houden. Altijd handig!

all pictures: @enstijl
En zo konden wij deze vakantie af en toe s’avonds (als de kinderen sliepen) lekker luisteren naar de krekels vanaf de veranda bij de tent onder het genot van een wijntje. En juist dat: is toch vakantie?

Liefs, Sanne