Selecteer een pagina
Bo is helemaal fan van riddertje en indiaantje spelen. Verkleden is het helemaal momenteel! Grappig dat zo’n fase opeens op komt zetten en dat hij echt een typisch jongetje is in dat soort dingen.

Hij wilde dus heeeeeel graag een jungle kamer. Nou, dan regelen we dat toch? Voor z’n verjaardag gaven we z’n kamer dus een make-over, jungle style. Muren werden geverfd, er kwam panda behang op de muur en overal (nep) bladeren en planten. Deze perfecte jungle tipi van Kate Moozle is op maat gemaakt, speciaal voor Bo’s jungle kamer. Geweldig! Prachtig en handgemaakt! En ook fijn: het is geen massa productie. Wel fijn om dit soort mooie items bij kleinere bedrijfjes te scoren.
De bladeren zijn zo cool! En wat zo goed is aan deze tipi’s: ze zijn handig in elkaar te zetten en ze blijven goed in elkaar staan. Ze hebben zelfs een onder kleed waar de kindjes lekker op kunnen chillen.

En natuurlijk is zo’n tipi perfect voor Bo om lekker in te chillen in zijn “nieuwe” kamer.

 We wilden toch een dagje Amsterdam doen en hebben de tipi zelf opgehaald in Amsterdam om de verzendkosten te besparen. Wat een ontzettend aardig mens: Kate. Heel creatief en goed dat ze zo’n leuk familiebedrijfje runt in deze toffe tipi’s.

De kat heeft de tipi ook al ontdekt en denkt daar te mogen slapen…. En deze slang zo te zien ook….

Liefs, Sanne