Selecteer een pagina
Ik mag iets heel leuks weggeven! En dat vind ik toevallig 1 van de leukste dingen om te doen!

Kidsdepot heeft nu wel hele leuke kleden. Dierenkleedjes. Voor de kinderkamers ben ik gek op dieren. En vooral Bo (Jip vindt nog niet zo heel veel) houdt van dieren! Voor zijn groene jungle kamer vond ik dus dit te gekke krokodillen kleed. “Chris” de krokodil. 

all pictures and styling: @enstijl


Jip heeft een hele kleurrijke kamer en daarom vond ik het zwart/witte panda kleed daar ook wel weer heel leuk bij staan. Dus “Pete” de bereleuke pandabeer ligt op de grond op Jip’s kamer.

all pictures and styling: @enstijl

Het enige wat jullie hoeven te doen: aangeven of jullie team Krokodil of team Panda zijn! Dat mag hier op mijn blog of op instagram. Welk kleed vinden jullie leuker? Wie weet win jij binnenkort wel jouw favoriet!! Laat hier een reactie achter of deel de foto op instagram met de hashtag: #kidsdepotenstijl en tag en volg @enstijl en @kidsdepot.nl

Op nieuwjaarsdag maak ik de winnaar bekend!

Succes!

Liefs, Sanne