Selecteer een pagina

Altijd wilde ik al zelf een meubel ontwerpen. Dat was een droom die ik al lang had. Een ontwerp van eigen hand, dat is toch tof?!

Eettafels vind ik altijd lastig. We hadden een mooie houten gevonden…. Maar het was toch nog niet helemaal wat ik nou echt wilde. Zou ik zelf een eettafel kunnen ontwerpen….?

Ja dus! Dat blijkt! Samen met Table Treasures heb ik een eettafel ontworpen. Een organische eettafel. Het proces was erg leuk en dat kan eigenlijk iedereen. En er kan vrij veel!

Ik wilde een organische vorm voor de tafel en ben gewoon letterlijk op de plek waar de tafel moest komen (namelijk in de eetkamer) gaan schetsen op een enorm vel papier (wat de dames van Table Treasures mee hadden genomen).

Zoals je kan zien, waren de katten een enorm goeie hulp in het ontwerp proces….

Er zijn onwijs veel kleuren en mogelijkheden!

Super leuk om zo te werk te gaan. Een beetje bijschaven her en der en wat gummen…. En toen was daar mijn tafel. Zelf ontworpen en helemaal naar mijn smaak. Dan is het altijd nog ontzettend afwachten natuurlijk hoe dat er in het echt uit ziet. Deze tafel wordt gemaakt door de timmerman en afgewerkt met betonciré door de dames zelf! Echt handwerk dus! Veel handwerk, want veel werk….

Maar zo tof als hij er dan eenmaal is! Zo leuk!

Hij is geweldig geworden en de service was te gek! Ze hielden me op de hoogte van het proces en de vordering en brachten de tafel zelf hier bij mij thuis en zetten hem ook neer op de plek waar hij moest komen te staan. Dus nu heb ik echt een uniek meubel design stuk in huis. Door mijzelf ontworpen. Precies zoals ik dat graag wilde. Dus ja, je ziet het goed. Ik ben trots!

Er wordt precies uitgemeten wat de dikte en het gewicht van de poten moet zijn om een tafelblad als deze te dragen. Echt maatwerk dus!

Deze tafel is 2.60 cm en de poten hebben een diameter van 36 cm.

all pictures: @enstijl

Ja, het is even een investering, dat begrijp ik. Maar deze tafel heeft niemand! En dat is uniek! En dat is, als je houdt van interieur en design, natuurlijk het leukste wat er is.

Wil je nou echt gewoon heel graag precies dit model, door mij ontworpen en bedacht? Dan kan dat ook! Want precies deze tafel in deze kleur, dit model, is nu verkrijgbaar bij Table Treasures als limited Edition!

Hier kunnen we zeker met acht man aan zitten! Hopelijk gaan we hier veel mooie avonden aan beleven. Deze tafel gaat in ieder geval zeker weten mee naar het nieuwe huis, dat begrijp je.

Liefs, Sanne