Selecteer een pagina

We hebben een waanzinnig mooie salontafel in huis. Hij is van vtwonen, heet “angle” en is verkrijgbaar via basiclabel. Sowieso kan ik daar altijd goed scoren. Ze hebben dan ook een pagina gemaakt om te shoppen in de stijl van enstijl 😉 Cool toch?

Deze salontafel is heel volwassen, vind ik. En perfect om dingen op te zetten (je glas wijn, bakje chips voor de kids of een koffietafelboek). En heel soms leg ik mijn voeten erop. Moet kunnen toch?!

Ik was eerst niet zo van de salontafels. Had altijd een paar kleine bijzettafeltjes bij elkaar staan. Puur voor idd een glas (als je op de bank een serie zit te kijken). Maar in deze ruimte past het goed. Het is ruim, dus er is ook plek voor. Dus het boeit nu echt wat toe.

Onze eettafel is van dezelfde serie.

all pictures: @enstijl

Blij met deze look in huis! Wat vinden jullie ervan?

Liefs, Sanne