Selecteer een pagina

Afgelopen weekend ging ik naar Zwaagdijk, in West-Friesland. Want daar woont Annelies met haar man. En zij had een styling sessie gewonnen van Marij (van Enter My Attic) en mijzelf voor superkeukens. Ze wonen hier nu een tijdje met veel plezier. Annelies en haar man zijn vanuit Haarlem naar West-Friesland verhuist en klussen veel zelf. 

De lichtblauwe keuken van superkeukens is natuurlijk bijzonder! Dat zou niet iedereen zomaar kiezen. Maar wat past het goed bij het huis (een boerderij) en bij de rest van de inrichting. De keuken was alleen nog wel wat kaal. 

Maar daarvoor kwamen wij langs! Marij had weer een hele leuke DIY gemaakt, een trolley op wieltjes waar kookboeken in kunnen en waar plantjes (kruidenplantjes) boven in in gezet kunnen worden. Heel leuk! Net weer een iets andere blauwe kleur, maar het past er helemaal bij.

Ik had zelf allerlei accessoires geshopt voor ze. In het blauw, maar ook vond ik de roest kleur (beetje bruin/oranje) er erg goed bij passen. Dit en het gebruik van houten accessoires heeft de keuken echt “af” gemaakt.

Dit droogbloemenboeket heb ik zelf samengesteld en daar kwamen ook alle kleuren weer in terug.

Kijk de mini tajine…. Ik kon het toch niet laten een klein marrakech item toe te voegen….

all pictures: @enstijl

 Annelies en haar man gaan nog een verder met tegelen in de keuken en klussen in de rest van het huis. Maar ze hebben in ieder geval een afgestylede keuken. Zij blij en wij hadden er weer een erg leuke styling sessie voor superkeukens op zitten!

Veel plezier ermee!

Liefs, Sanne