Selecteer een pagina

Oh, we waren toch in een mooi vakantiehuis joh! In Moraira (wat we eigenlijk nog leuker vinden dan Javea) ligt villa Sunday Moraira. Ik zag dit voorbij komen via instagram en heb via daar ook geboekt. Alex en Jackelien hebben dit mooie vakantie huis een make over gegeven en spenderen hier zelf veel tijd. Af en toe verhuren ze het. Het beste kan je een dm sturen op instagram of eventjes mailen naar: info@villasundaymoraira.nl

Want hier wil je je vakantie spenderen, kan ik je wel vertellen!

We voelden ons meteen echt thuis hier, door de rustige kleuren en de goeie sfeer. Het zwembad is echt geweldig en daar hebben we dan ook de meeste tijd doorgebracht. Ook hebben we gegrild in de buiten keuken, heerlijk! Echt vakantie vieren. Je zit hier dichtbij het strand (Cala L’andrago, heel leuk baaitje) en dus dichtbij Moraira waar je ook verschillende leuke tentjes hebt. Genoeg te doen dus hier in de omgeving! Daar schrijf ik later nog even een blogpost over.

We hadden fijn allemaal een eigen slaapkamer (met airco, was ook wel nodig af en toe) en hebben echt genoten van de luxe van dit fijne huis.

Hier konden we lekker bbqen op de grill. En heel de week buiten eten…. Wat een luxe is dat toch!

De mooi aangelegde tuin beschikt over veel palmen (veel soorten) en dat geeft helemaal die tropische vibe….

pictures: @enstijl

Hier komen we zeker nog een keertje terug! Misschien wel samen met vrienden. Toch plek zat! Dus daar is het ook echt een heel geschikt huis voor. En dan lekker naar het strand, afkoelen in het zwembad en grillen en chillen…. Daar draait het toch wel een beetje om toch? Op vakantie? Of een zondag at Sunday Moraira?

Liefs, Sanne