Selecteer een pagina
Ons tuintje. Hij is klein. Maar zo fijn! 4 bij 4 m. Maar wel: openslaande deuren naar de tuin toe, veel privacy en lekker groen! Dus wat mij betreft: helemaal top. Ik ben toch niet echt van het tuinieren, eerlijk gezegd.

Er staat een bamboe plant die we kregen toen we hier kwamen wonen, een olijfboom die ik overhield aan een shoot een tijd geleden, een olijfboompje dat we al een hele tijd hebben en al twee keer mee verhuisd is en wat losse potten, een grote bank, eettafel (uitklapbaar) en een buitenhaard. Dat is toch qua tuin op zich alles wat je nodig hebt? Natuurlijk denk ik wel eens dat het heel fijn zou zijn als je zo’n grote tuin zou hebben dat je een ezeltje kan houden, een boomhut in de tuin kan maken en een veranda of overkapping zou kunnen creëren. Natuurlijk…. Dat zou te gek zijn. Maar dan moet je ongeveer in een boerderij gaan wonen. En dat willen we (nu nog) niet en dat kan ook budgetwise helemaal niet.
Dus voor nu voldoet ons patio tuintje prima! 

Het liefst zou ik een hangmat willen in de tuin. Maar goed: dan moeten we het toch weer over de ruimte hebben die onze dus niet heeft voor zulke dingen. Dus dat blijft nog even dagdromen. Een goed alternatief vond ik deze hangstoel (die ik al heel lang heb) en de hangstoelstandaard. Dat zit toch ook super lekker?

We hadden eerst palletbanken staan die we op marktplaats gekocht hadden, maar die hadden hun beste tijd gehad. Een paar fijne stoelen of een ander bankje zouden dus wel lekker zijn. Ik moet ze alleen nog even vinden….

Zo is het goed toeven in onze tuin.
Proost op nog meer zomerse dagen en avonden!

Liefs, Sanne