Selecteer een pagina

Voor de derde styling sessie vanuit superkeukens (dat konden mensen winnen) gingen we naar Sandra van finntage. Ik volg Sandra zelf al, dus wist dat er een hoop kleur te vinden was. En dat was ook zo. Zo ook in de keuken. De superkeukens keuken zelf is wit. Maar de accessoires zijn allemaal lekker kleurrijk. Sandra heeft de keuken al een tijdje hetzelfde en wilde graag weten hoe twee andere stylistes (Marij van enter my attic en ik zelf) de keuken net weer even totaal anders zouden stylen. Ook is Marij aan de slag gegaan met een DIY.

De basis is natuurlijk top: een witte keuken met de mooie groene tegeltjes!

Maar met de nieuwe items ziet het er toch een stukje aangekleder uit. Gezellig!

Deze plank voor over het gasfornuis (Sandra zegt: “ik kook toch nooit”) heeft Marij gemaakt. De DIY over hoe je dit ook kan maken verschijnt binnenkort op haar blog. Je kan hem ook als dienblad op de bank of op een poef gebruiken! Super multifunctioneel joh!

all pictures: @enstijl
Door wat Marokkaanse items (zoals dit berber mandje en de tamegroute kandelaar van Household Hardware) toe te voegen krijgt het een heel andere sfeer dan Sandra zelf misschien zou kiezen, maar het is wel verrassend. Sandra vond het heel erg mooi! En de kleur groen past natuurlijk exact bij finntage.

Veel plezier ervan Sandra en ik ben benieuwd waar de volgende styling sessie voor superkeukens ons brengt!

Liefs, Sanne