Selecteer een pagina

In de loop der tijd heb ik al veel leuke hoekjes in Home Stock (hele leuke woonwinkel in Haarlem waar ik werk) mogen stylen. Ik dacht: misschien wel leuk een soort overzicht hier te plaatsen. De styling die ik daar doe is vaak niet helemaal zoals ik het thuis zou doen, maar een hele andere stijl dan die van mezelf is voor mij zeker geen probleem. Erg leuk juist om te zien als je met een styling eens totaal andere items gebruikt dan dat je gewoonlijk zou doen. 
De thema’s voor de styling verzin ik meestal zelf. Ook de fotografie doe ik uiteraard. 

Ga zeker even langs Home Stock als je in Haarlem (of Eindhoven) bent! Of bezoek de webshop: www.homestock.nl/shop 

Tropical jungle…. 
Met Pasen…. 
De kersttafel….

Stijlkamer met het thema: groen….

Golddiggers opgelet!

Stijlkamer a la @enstijl

Imbarro….

Bruin.

Shades of grey….

Koper met hout….

Spruitje….

Oud en nieuw….

Sunshine!

Botanics….