Selecteer een pagina
Ik ging laatst even naar Katwijk aan Zee. Niet zozeer om van het strand te genieten, maar om het huis van Willemien te bewonderen.
Ze woont hier met haar vriend Lennart (34) en dochter Livia (7) sinds 8 jaar.

Toen ze hier kwamen wonen hebben ze alle muren gestuukt. Alles was granol en dat is nou niet perse mooi. Boven zijn van twee slaapkamers 1 grote slaapkamer gemaakt en overal werden houten vloeren gelegd. De keuken was heel oud en daar hebben ze toen alleen Portugese tegels in laten leggen. Daar hebben ze inmiddels weer beton overheen gegoten….

Willemien had ze alle muren oud roze geverfd. En was alles veel klassieker. Dat is nu totaal anders. Een strandtent sfeertje! Heel tof!

In 2016 is de keuken verbouwd en heel recent nog hebben ze de badkamer laten opknappen. Het volgende project is het toilet beneden.

Willemien haalt haar inspiratie uit woonbladen, vakanties en instagram. Omdat ze aan de kust wonen zijn ze vaak aan het strand te vinden in 1 van die mooie strandtenten. Favoriet is Tulum Tulum en Branding Beachclub in Noordwijk. Dat fijne sfeertje wilde ze thuis ook.

Willemien is dus fan van strandtenten als Hippie Fish, Ubuntu en de Branding. Die zijn dan ook allemaal van dezelfde eigenaar, dus dat is een bepaald sfeertje waar ik ook heel erg van houd.

Dat sfeertje zie je ook terug in de badkamer, die ook beneden is (achter de keuken, gescheiden door een mooie schuifdeur). De badkamer is wel echt de favoriete plek van Willemien momenteel.

En zeker ook in de fijne zonnige tuin zie je het sfeertje terug.

Boven is de kinderkamer van dochter Livia.
Zij sliep eerst op zolder, maar wil het liefst fijn veilig op dezelfde verdieping slapen als haar ouders. Dus nu hebben ze deze kamer voor haar gecreerd.

Het wolk effect op de muur verzon Willemien zelf en deed ze ook zelf.

all pictures: @enstijl
Weer helemaal geïnspireerd ging ik naar huis en ook nog stiekem even langs het strand…. Nog meer inspiratie opdoen.

Bedankt voor je gastvrijheid en super tof dat ik mocht binnenkijken in dit beachy huis!

Liefs, Sanne