Selecteer een pagina

Soms kom je van die fijne webwinkeltjes tegen waar bijna alles leuk is! Zo is dat ook bij www.style4us.nl. Eigenaresse Monique geeft ook styling advies en heeft dus een webshop vol leuke artikelen. Ze heeft van haar hobby haar werk kunnen maken. Wat fijn! 

Ik houd wel van een eclectische stijl in huis. Dus heb ik gekozen voor een Marokkaans bijzettafeltje voor bij de bank. Het is een leuk contrast met de redelijk moderne bank. Het lichte hout past goed bij het vele wit en grijs en beetje zwart in de woonkamer. En het maakt het geheel wat zachter en warmer. 


Zoveel fijne krukjes en tafeltjes in de webshop. Ik zou ze allemaal wel willen! Merken als Household Hardware en Broste: heel mooi en inspirerend.


Ook gaaf is dit houten Marokkaanse dienblad. Ik heb er kandelaars op gezet en je kan het natuurlijk ook prima gebruiken voor een ontbijtje op bed (dikke hint….)! 

De messing kaarsenhouder komt ook uit de webshop van style 4 us. Je kan ze makkelijk in een oude fles stoppen en zo een kaars erin zetten. Prachtig! En een simpele manier om zo een mooie kandelaar te creëren. Houd ook @monique_style4us op instagram in de gaten. Haar huis is ook erg inspirerend en vol mooie hoekjes. One to follow! 

Fijne dag! x