Selecteer een pagina

Binnenkijken bij city mom. Dat deed ik al eens. Maar een verbouwing later en het werd wel weer eens tijd om een kijkje te gaan nemen bij Bettina. Zij gaat overigens nu op instagram onder een andere naam door het leven, dus dan is het sowieso tijd voor een nieuwe binnenkijker, toch?

Bettina en Friedus wonen al een tijd hier. In Amsterdam dus. Met huis kids Bobbi en Fitz (en kat Phuss).

Maar vorig jaar zijn ze gaan verbouwen. Er moest veel gebeuren. Een nieuwe pui erin, het balkon is een groot terras geworden. Beneden is er van alles gebeurd. Alles is opnieuw geverfd, gestuukt, behangen. Het huis heeft een enorme upgrade gekregen. Alles bij elkaar heeft de verbouwing een jaar geduurd en ze hebben wel tijdelijk even ergens anders gewoond gelukkig, tijdens de verbouwing. Dat was wel zo prettig.

Maar nu dus hier, in hun “nieuwe” huis. Hun vernieuwde huis. Better than ever.

De nieuwe grote trots in huis is de keuken. En de grote pui. En de beneden verdieping met de mooie tegelvloer. Ok, er zijn een hoop hoogtepunten. Toegegeven. Maar deze keuken dus, is er zeker eentje van.

Dit is meteen ook de favoriete ruimte van Bettina. Rondom de keuken. Daar is het gezellig!

De bakstenen muur is gebleven. Blijft mooi….

De Togo blijft natuurlijk ongeveer de mooiste bank die er is.

Dit toffe kleed is van Bettina’s bedrijf: Studio Vacay.

Ook het toilet werd vernieuwd en kwam op een andere plek. En ik kan je vertellen: er is werk van gemaakt….

Zou jij het durven? Een roze pot en een roze wasbak? Ja toch?!

Beneden (in het souterrain) is echt veel veranderd. Dit fijne zitje bijvoorbeeld is nieuw.

Deze ruimte wordt nu als chill en werkruimte gebruikt:

Deze vloer is natuurlijk waanzinnig….! Echt wel een droom om deze Marokkaanse tegeltjes in huis ergens toe te passen. Dat vond Bettina ook, dus nu ligt deze vloer in het souterrain.

Beneden bevinden zich ook de slaapkamers. Dus ook de slaapkamer van de kids en een kinderbadkamer (deze zijn ook gerealiseerd tijdens de verbouwing. Lekker kleurrijk of niet dan?

De kamer van Fitz is gevuld met coole gadgets en veel kleur.

Deze zalm roze kleur is de nieuwe lievelingskleur in huis van Bettina. Hij is ook echt mooi: sprekend en fris!

Zeker gedurfd: deze blauwe kleur. Maar het doet denken aan vakantie, vind ik. En zeker als het licht zo mooi naar binnen valt op de muren.

De badkamer staat op het lijstje om nog een keer grondig aan te pakken. Het liefst wil ze dan werken met La Nena (het bedrijf wat ook de badkamer in onze airbnb in het vorige huis gedaan heeft). Microcement dus. Maar dit is een plan voor de (hopelijk nabije) toekomst.
all pictures: @enstijl

Bettina is nog aan het sparen voor een prachtig tafeltje van Fleur Peters. Deze zag ze bij Object Rotterdam en droomt er sindsdien van. Ook qua woondromen valt er nog wat te dromen 😉 En dat is natuurlijk altijd goed. Ze hoopt over tien jaar aan de Amsterdamse grachten te wonen en het liefst ook graag een huis op een plek waar het warm en leuk is. Zoals Ibiza. En dan een beetje op en neer pendelen. Dat lijkt haar wel wat. Nou: mij ook! Dus dan doe ik heel graag met je mee! En dan kom ik graag weer kijken in jullie toekomstige woondroom! Bedankt dat ik mocht binnenkijken!

Liefs, Sanne