Selecteer een pagina

Ja, ik ben fan. En ik niet alleen hoor. Ik denk dat ik het walhalla voor alle kids gevonden heb. En vooral jip wordt er ontzettend blij van ook. Studio Pets dus. Kennen jullie dit al?

We waren in een nieuw winkel centrum in Leidschendam laatst, toen we deze winkel ontdekten. Het was niet te missen. Een winkel in pastelkleuren, met een reuzenrad voor knuffels, slingers, alles. Deze winkel moesten we even in. En toen was er dus geen weg meer terug. Jip is fan. Reuze fan. Van Studio Pets. En ik dus ook. Of had ik dat al gezegd?

Ik speelde vroeger alleen maar met knuffels en ik weet zeker dat als ik deze winkel had ontdekt op die leeftijd, ik ook helemaal wild was geworden. De knuffels (vooral kleine hondjes, maar ook katjes en konijnen) hebben allemaal een naam. En je kan in deze winkel ook accessoires kopen voor je lieve nieuwe huisdier. Schoentjes bijvoorbeeld of wat dacht je van een sjaaltje of een daadwerkelijke camera voor je knuffel?! Oh My God toch?

Ook hebben ze stickerboekjes, lunch trommeltjes, een paspoort voor je pet. En je kan je knuffel een eigen naam geven en een naam kettinkje geven! Waaah! Zo cool! Zo maak je een cadeautje voor de nieuwe lieveling van jouw lieveling natuurlijk helemaal persoonlijk. Nou, ik kan wel blijven praten over dit toffe merk, maar ik denk dat je het beste zelf even kan gaan ervaren wat het is en hoe extreem blij je kids ervan worden. Ik heb je gewaarschuwd he: je zal er vaker naar toe gaan moeten….

De laatste aanwinst is kat: Mousie. Heeft een truitje aan…. Het is top.

all pictures: @enstijl

Dus gaat dat zien! Online en offline. Keer op keer.

Liefs, Sanne