Selecteer een pagina
We hebben laatst Bo’s hele kamer veranderd en er een jungle kamer van gemaakt. Dat wilde hij graag en op z’n verjaardag werd hij wakker en was z’n kamer helemaal in die stijl! Daar hoort, vinden wij dan, een schommel bij. Een niet te grote schommel, want zo groot is z’n kamer ook weer niet…. Maar toch: wel heel cool, als je vier bent, en je hebt een schommel op je kamer! Toch? 

Ik kwam op de site van Studio Perspective terecht. Studio Perspective is design dat op een sociale manier gemaakt is, door mensen met “een afstand tot de arbeidsmarkt”. 
Het is belangrijk voor deze mensen perspective (een doel) te hebben en dit helpt ze daar enorm bij. Het helpt ook om ritme te krijgen en het zorgt ervoor dat mensen die echt wat kunnen, fijn kunnen werken aan prachtige items. Door wat te kopen bij Studio Perspective hebben de mensen gelukkig weer het idee dat ze er toe doen en hun werk belangrijk is.

Daar verkochten ze een leuke schommel van Rescued! Een goed voorbeeld van upcycling (van iets ouds weer iets nieuws maken). Het touw is gerecycled en het steigerhout voor de zitting is hout dat gebruikt is in de bouw. En er staat ook nog een 4 op! Dat is tof als je 4 wordt!


En wat super leuk is: ik mag zo’n leuke schommel weggeven. Hoe kan je mee doen? Volg @studioperspective.nl en @enstijl op instagram en op Facebook en deel een foto daar van de schommel met de hashtag: #schommeliebommelie

Wie weet kan jij jouw kleine apie binnenkort ook blij maken met zo’n mooi exemplaar!

Ze verkopen er nog veel meer toffe producten, zag ik toen ik verder keek. En het leuke is: er zit dus een goed verhaal achter.
Ik vond er ook deze mooie lamp, gemaakt van een Kesbeke augurken pot. Die stond al een tijdje op mijn lijstje en heb ik nu eindelijk in huis gehaald. 


Bedankt Studio Perspective! We zijn er super blij mee! En Bo al helemaal, nu hij zo’n mooie schommel op zijn kamer heeft!

Liefs, Sanne