Selecteer een pagina
De Soda Stream is echt te gek! De oplossing voor mijn obsessie met prik. Ik drink graag cola. Maar dat is dus niet gezond. Dat weet iedereen. Ik drink het nu ook niet meer, omdat ik gezond probeer te eten. De prik mis ik wel onwijs. Enter: de Soda Stream. Echt fijn! Nu heb ik altijd prik in huis! Ik haalde vaak flessen spa rood. Maar dat gesjouw en het feit dat je dan steeds toch de plastic flessen koopt is niet echt handig natuurlijk. De Soda Stream is dus duurzamer en je loopt niet meer te sjouwen.

all pictures and styling: @enstijl

Je kan er allerlei smaakjes aan toevoegen. Ik doe er vaak een beetje munt en citroen in of grapefruit. Zo heb je toch een soort van frisdrank zonder de calorieën binnen te krijgen!

Ideaal!

Nu hebben ze ook een kleiner flesje voor onderweg. Zo kan je je prik water meenemen. Een duurzaam, kleine, herbruibare fles met een handig draaidop met een koordje eraan: heel handig. Deze kan ook in de vaatwasser!

Ze hebben vaak aanbiedingen, op sites als bol.com, dus houdt die goed in de gaten! Ik weet zeker dat je na 1 keer ook om bent!

Liefs, Sanne