Selecteer een pagina
Natuurlijk voelde het ook een beetje gekkig, om nu een nachtje weg te gaan in deze crazy quarantaine tijd. Maar eigenlijk kan dit prima. We hebben niemand gezien. Niet bij het inchecken (er is geen receptie, je krijgt een incheck code via de mail) en niet bij het ontbijt. Fijn: zo’n nachtje in Strandhotel Zoomers aan het strand van Castricum.
De faciliteiten zijn allemaal gesloten nu, ook de strandtent die hoort bij het hotel (strandpaviljoen Zoomers). Maar het was heerlijk eventjes met z’n vieren op een andere plek te zijn dan thuis. En dan ook nog eens zo’n mooie nieuwe plek als deze. Het strandhotel is ingericht met alleen maar spullen van HK Living. Dit merk vind ik te gek (heb toevallig net een lamp besteld van Hk Living) en de spullen passen goed zo in een appartement aan het strand.

Warme tinten, prachtige ontworpen accessoires en een waanzinnig fijne leefbank. Vanaf die bank kijk je naar de enorme tv (leek wel een bioscoop) en dat vonden de kinderen ook erg leuk!

Het appartement (waar wij verbleven) heeft twee slaapkamers (eentje met een tweepersoonsbed en een stapelbed en een kamer met een tweepersoonsbed), een grote woonkamer met woonkeuken, een apart toilet en een prachtige badkamer.


De “tuin” erom heen heeft uitzicht op de duinen en je hebt echt meteen een strand en vakantiegevoel zo.‘S avonds bestelden we pizza voor de kids (die werd op 1,5 meter afstand neergezet bij de rotonde heel dichtbij het hotel) en we bestelden wat bij een plaatselijk restaurant. Dat werd voor de deur gezet en betaalden we via een tikkie online.De volgende ochtend werd het ontbijt in een box voor de deur gezet.

Het zonnetje scheen en we hebben de zonsondergang op het strand (wat echt op steenworp afstand ligt) kunnen zien. We hebben niemand gezien en de verdwaalde wandelaar op het strand bleef op genoeg afstand en zo deden wij dat ook. Dus: niemand gezien en we hebben het fijn gehad. Eventjes een andere ambiance zo….

all pictures: @enstijl
De kinderen vonden de ruimte om het huis heen fantastisch en nu twijfelen we dus toch weer over een huis met een groter stuk grond eromheen (maar goed, je moet wat te dromen hebben toch?).

We gaan hier zeker nog een keer terug komen, als alles wel weer open is. Maar zeker voor nu ook een aanrader.: als je je maar aan de regels van het RIVM en de overheid houdt.

Stay safe!

Liefs, Sanne