Selecteer een pagina
We hebben nou toch een coole kinderwagen!

Wow! De Stokke kinderwagen is prachtig om te zien en onwijs prettig om lekker mee te lopen.

Dit is echt een tof ding.
En het begon al goed he, want de doos waarin de kinderwagen geleverd werd, was meteen een hele toffe hut om films te kijken in de herfstvakantie.


Dus dan sta je al 1-0 voor.Maar voornamelijk is de Stokke Xplory wagen 
goed voor de echte wandelingen. Jip kan zo heel hoog zitten en alles goed bekijken. Ze is bijna 1 en wil alles zien en overal bij zijn momenteel. Echt een hele leuke, maar ook best vermoeiende leeftijd. Ze is gefrus

Dus daar is zo’n wagen wel heel fijn voor. We hebben de wagen meteen even goed getest in de herstvakantie. Appels plukken bij de Olmenhorst: dat wilden we doen. Want ja: dat doe je met de herfst. 
Je hebt daar niet echt hele goeie paden. Het zijn meer offroad weggetjes en ook loop je stukjes over het weiland.

Jip dragen is geen optie. Voor mij is dat te zwaar en het is zo’n beweeglijk kind, dus super onhandig. Dus probeerden we het met de Stokke Xplory. En dat ging! Hartstikke goed zelfs!

Jip kon alles goed zien, lekker zitten en ook even een appeltje plukken.

all pictures: @enstijl

Jip kan naar mij toegekeerd zitten en ook met de blik naar voren. Dat heeft Jip’s voorkeur. Anders blijft ze zich omdraaien. Dus ze kijkt lekker zo de wereld in vanuit een lekker zitje. We hebben met Bo en nu met Jip ook al best wat kinderwagens getest, maar dit loopt toch wel echt stabiel en fijn!

Hier gaan we nog veel mooie wandelingen mee maken denk ik!

Liefs, Sanne