Selecteer een pagina
Thuis vakantie vieren. In eigen huis en tuin. Het wordt steeds populairder. En ik moet eerlijk zeggen: ik snap het wel als ik kijk naar de prijzen van een gemiddelde vakantie in een schoolvakantie. We moeten daar doordat Bo naar school gaat en ouder is dan 5 rekening mee houden nu en dat scheelt behoorlijk, kan ik je vertellen. Dus een staycation klinkt dan zo gek nog niet!

Ons dakterras ben ik langzaam maar zeker een beetje aan het aanpakken en het wordt steeds mooier. Intratuin heeft ook alles in huis om van je tuin een ware oase te maken, zodat het toch een beetje voelt alsof je in het buitenland zit. En: in Nederland kan het hartstikke mooi weer zijn hoor! Dit weekend worden het weer lente temperaturen volgens mij, met een zonnetje erbij! Yes!

Een staycation is ook goed voor je! Je krijgt er een vakantiegevoel van, zonder de stress die er vaak bij een vakantie komt kijken (denk aan mijn vliegangst….).

Intratuin heeft drie nieuwe stijlen ontwikkeld en wat heel leuk is: voor elke stijl is er een speciale spotify play-list aangemaakt. Zodat je, op je balkon, terras of in je tuin met de juiste muziek erbij helemaal dat vakantie staycation gevoel weet te creëren.

De drie nieuwe stijlen van Intratuin zijn de volgende:

– Bohemian Ibiza:

– Classy Cote d’Azur:
En: 
– Zen Japan:
Mijn favoriete stijl is denk ik de Bohemian Ibiza stijl. Heel leuk om met een parasol als deze of deze zo’n sfeertje neer te zetten.

Alhoewel: ik neig voor ons dakterras toch ook een beetje naar een Zen Japan stijltje…. Ook wel heel fijn…. 
De drie stijlen hebben dus hun eigen Spotify lijst:


Lekkere lijstjes zo toch?

Ik ga zaterdag nog even verder met mijn dakterras en langs de Intratuin voor de finishing touch denk ik….

Wil jij er ook langs? Ik mag iets leuks weggeven namelijk…. EEN WAARDEBON TWV 75 EURO.

Laat je op instagram in een reactie of hieronder wat achter? Vertel je me welke stijl jouw favoriet is?
Wie weet win jij dan wel!

Fijne staycation!

Liefs, Sanne