Selecteer een pagina
Nou, dat werd ook weer eens een keer tijd: ik heb me maandagochtend voor het eerst sinds 100 jaar weer begeven in een sportschool. Uiteraard had ik niet de juiste schoenen, was ik een handdoek vergeten en had ik geen flesje drinken mee. Maar dat is allemaal goed gekomen. Ik had een intake waar we mijn trainingsdoel besproken en mijn vetpercentage en spiermassa werd gemeten. Om te janken, maar dat had ik wel verwacht.

Ik doe al een hele tijd niks aan sport.
Ik vind het zelf al heel wat dat ik wat meer op de fiets (al dan niet elektrisch….) zit sinds ik de Dolly bakfiets heb. Maar dat zet nog niet echt zoden aan de dijk. Ik ga bijna wekelijks naar de fysiotherapeut vanwege de fibromyalgie die ik heb en zij zegt ook al een hele tijd dat ik meer aan beweging moet doen. Nu ik het New Fysic dieet ook aan het volgen ben, wil ik over het algemeen wat beter voor mezelf gaan zorgen. Dus kam ik vaker mijn haar (ja, dat is echt nodig en duurt uren), eet ik beter, val ik dus af en wil ik ook weer gaan bewegen. Echt keihard trainen, dat lukt me niet. Dan krijg ik teveel last. 

Bij Delphis heb ik dus een op maat gemaakt trainingsschema gekregen. Maar wat ik vooral ook leuk vind zijn de groepslessen. Vandaag heb ik een lesje Body Balance gedaan. Spierpijn! Maar goed…. Dat hoort erbij, toch?


Delphis is echt een fijne sportschool. Het is in de buurt (ook straks als we verhuisd zijn) en alleen voor vrouwen. Er hangt een fijne sfeer en ik heb zelfs een aantal stylish hoekjes gespot. 

pictures: @enstijl

Maar wat ik het belangrijkste vindt: er is gratis kinderopvang voor degene met een abonnement. Dus Jip kan gewoon mee. Nu hoef ik niet elke keer dat ik wil gaan sporten oppas te regelen. Helemaal dus een stok achter de deur! 

Ik ga proberen twee keer in de week te gaan. 1 groepsles en een keertje trainen. Misschien ga ik ook nog wel eens in de sauna! Want die is er ook. En er zijn daar dus ook alleen vrouwen. Net even wat fijner.

Ik ben heel benieuwd wat dit voor me gaat doen. Voor iedereen die in Haarlem en omgeving woont, zou ik zeggen: probeer zeker een keertje een (gratis!) proeflesje bij Delphis. Dan ben je meteen om!

Liefs, Sanne