Selecteer een pagina
Wat een luxe! Naast de woonkamer zit nog een klein kamertje. Het afgelopen jaar (we wonen hier nu ietsje meer dan een jaar namelijk) heeft het kamertje gediend als rommelkamer. De schoenen stonden er. Alle tassen hingen er en de kapstok had er een plek gevonden, die helemaal vol hangt (altijd!) met jassen, waardoor de jassen van de visite er niet eens meer aan past….

Helemaal vol was het kamertje ook met kartonnen dozen van pakketjes. Het duurt altijd even voor we dat wegbrengen naar de papierbak. Het kamertje bleef dan ook zo goed als dat kon dicht. Veel mensen wisten niet eens dat daar nog een kamertje zat.

Dus: heel zonde! En dat begon me een beetje tegen te staan. Wat me ook vaak tegen staat: is al het rondslingerende speelgoed in de woonkamer. Dus ik dacht: van het kleine kamertje naast de woonkamer maak ik een speelkamertje voor Bo!
Ook daar heb ik de mooie blauwe kleur toegepast die ook in de kamer van Bo en in de keuken op de muren zit. Had toch nog verf over…. 

Er staat een bureautje (van www.lemodi.com, waarover snel meer!) met een stoeltje, zodat Bo kan tekenen, zakken met speelgoed, hij kan zijn treinbaan opzetten en laten staan en kleien op de grond. In de praktijk blijkt Bo toch het liefst z’n speelgoed naar de woonkamer te verplaatsen waar ik ben…. Helaas. Alles is sowieso de hele tijd mama, mama de afgelopen tijd. Best wel nogal vermoeiend….

Maar goed: het was het proberen waard en wellicht komt er nog een fase waarin hij het wel fijn vindt in z’n eentje te spelen. 
Het is in ieder geval een gezellig kamertje geworden!


foto’s en styling by: @enstijl