Selecteer een pagina

Ik heb veel plaatjes gemaakt, deze vakantie in Zuid Spanje.

Dus er mocht nog wel een blogpost komen, dacht ik zo.

Malaga was dus een echte aanrader. Mooie stad, met mooie stadsparken. Met fonteinen, palmen, parkietjes, mooiste planten ever. En dat groeit daar natuurlijk gewoon.

Alsof het niks is.

Dit is natuurlijk een van de fijnste dingen op vakantie: beetje hangen bij het vakantiehuis, spelletjes doen en kijken naar de zonsondergang…. Zeker als je zo’n prachtig, heerlijk vakantiehuis hebt, wil je hier natuurlijk veel tijd spenderen.

Maar het is ook leuk om nieuwe plekjes te ontdekken!

Dus gingen we lunchen bij Bahia Beach Jazba in Torre del Mar.

Zie even deze cocktails….
Echt een aanrader: deze picanha…. Heb er nu weer zin in, als ik het zo zie….

Een soortgelijke tent (zelfde eigenaren, La Palapa Beach Jazba) ligt ook in Torremolinos…. Dit is niet het “foute” gedeelte van torremolinos. Vind ik. Dit strand licht dichtbij Malaga airport en was 50 minuten rijden vanaf ons vakantiehuis. waar ik het personeel enzo heel aardig vond in die soortgelijke tent in Torre del mar, vond ik dat hier een beetje tegenvallen. Maar wel een mooie tent….

Aan dat strand heb je nog meerdere leuke strand tentjes. Zoals: Mata Mua. Erg vriendelijke mensen en lekker eten. Oh: de cocktails moeten we niet vergeten natuurlijk!

all pictures: @enstijl

Zo tref je het soms wel, en soms wat minder.

Maar aan het strand, in de zon, in spanje, kan je het niet heel slecht treffen natuurlijk.

Kortom: een heerlijke vakantie, vol met nieuwe ontdekkingen, de zon, zwemmen en heerlijk eten.

De volgende keer ga ik toch wat dichterbij de kust zitten, denk ik, als we naar spanje gaan. Er zijn natuurlijk nog zoveel regio’s daar te ontdekken….

Wie wat waar we de volgende keer belanden.

Liefs, Sanne