Selecteer een pagina

Onze vakantie was dus vooral veel hier zijn, bij dit fijne vakantie huis met het fijne zwembad…..

Maar we hebben ook echt wel tripjes gemaakt. Ik vind een vakantie niet compleet als we er niet op uit gaan…. Mari is het daar niet altijd zo mee eens, maar ik zou het liefst elke dag wel erop uit willen gaan en nieuwe dingen ontdekken. Daar krijg ik energie van. Maar we hebben dit keer ook echt een paar keer niks gedaan en zijn de hele dag bij het huis gebleven. Dat kon ik op zich wel aan 😉 Als we dan wel de volgende dag maar weer iets gingen ondernemen.

Mijas vond ik een erg leuk dorpje. Het is 1 van de pueblos blancos. De witte dorpen. En ik denk dat ik deze wel het leukste vond. Leuke winkeltjes, je kan leuk wandelen door het dorpje. Wat minder is, zijn de ezel taxi’s, zoals je hierboven ziet. Dat is gewoon echt heel zielig. Maar helaas doen nog te veel toeristen hier aan mee…. Dus dat zal niet snel verdwijnen, denk ik.

Je kan zo de zee zien vanaf Mijas.

Een ander tripje, was lunchen in Torre del Mar. Daar hebben we een leuk tentje gevonden. Chiringuito Estrella. In ieder geval een tentje aan het strand. Hier grillen ze in bootjes, de verse vis uit zee. Super lekker! De sardientjes en de octopus is zeer aan te raden!

Hier werd ons gerecht gegrild.

Meer Spanje plaatjes en tips in de volgende blogpost….

Liefs, Sanne