Selecteer een pagina
Wat een top combinatie dit: Sonos en Ikea.
Ik was vandaag bij het event voor de presentatie van de twee nieuwe “speakers” die Sonos en Ikea samen ontwikkeld hebben. Een ware experience stond ons te wachten in “De IJsfontein” in Amsterdam. Eerst gingen we in een donkere, geluidsdichte kamer waar we dus geen prikkels kregen. Waarna we daarna door een tunnel liepen met keiharde muziek en overal lichten, vol prikkels dus.
Dit om aan te geven wat voor effect licht en geluid heeft op onze stemming.

We doorliepen een slaapkamer, keuken en woonkamer en ook hierin werden verschillende sferen neergezet, door middel van geluid en licht.


Hoe fijn is het om wakker te worden niet van de wekker, maar door een lekker nummer uit de sonos shelf (die dus ook kunnen dienen als nachtkastjes, zoals op de foto hierboven).

De ene is een tafellamp en speaker in 1! Deze eye catcher gaat 179,95 euro kosten. 

En de andere is een shelf (een boekenplank) en een speaker in 1. Ook past deze speaker exact in alle kasten van ikea (ook weer heel slim bedacht). Dit item gaat 99,95 euro kosten.


all pictures: @enstijl
Het design is mooi en geluid geweldig (wat we van Sonos gewend zijn).

Thuis hebben we al een Sonos systeem en deze speakers zouden gewoon met het zelfde systeem gesynchroniseerd kunnen worden. 

En wat ook zo cool is: mochten we in de speelhoek bij de tv ander geluid willen dan in de woonkamer? Dat kan! Zo kunnen de kids via de sonos beam speaker peppa big kijken en kan ik in de woonkamer aan tafel lekker naar mijn eigen muziek luisteren. Beter! 

Wat ik het tofste vond: de twee shelf speakers als nachtkastjes naast het bed en dan instellen met de app van sonos dat je om 07.00 uur wakker gemaakt wil worden met bepaalde muziek. Een stuk relaxter dan die wekker die we nu hebben toch?

Sonos en Ikea zijn een lange termijn relatie aangegaan, dus er worden nog meer mooie producten gecreeerd. Ik ben benieuwd! Deze twee speakers zijn iig een geweldig begin van de SYMFONISK lijn.

Liefs, Sanne