Selecteer een pagina

Haai! Ik mag iets heel leuks weggeven! Joepie! 

Als blogger heb ik vaak mijn camera mee. Het is een kostbaar ding waar ik zuinig mee om probeer te gaan en het is dan ook wel zo fijn als ik hem veilig bij me kan dragen. Ik ben nogal een chaoot en vaak heel snellig en druk in de weer. Zo heb ik al nogal eens m’n telefoon kapot laten vallen. Met veel te veel dingen tegelijk bezig. Veel te druk. M’n camera mag niet vallen… Dat is heel belangrijk. Dus ik heb de camera strap van Olympus altijd om, als ik de camera gebruik. Bijna altijd dan. Dat is de strap die meegeleverd werd bij de camera. Niet heel boeiend…. 

Snoeps Haarlem (van de originele macramé planten hangers en de mooie wandkleden) maakt nu ook prachtige camera straps van natuur leer. Super mooi en stevig! En wat ook fijn is: de band heeft een stuk wat in je nek valt. Zit heel prettig en zo heb ik m’n camera altijd veilig bij me! En het staat super cool. Echt niet geheel onbelangrijk hoor! 

Ik mag zo’n mooie camera strap weggeven! Om mee te doen: laat een berichtje achter gegier op mijn blog, volg @snoeps.haarlem en @enstijl op instagram en op Facebook (Snoeps en Enstijl) en deel de foto op instagram met hashtag: #enstijlgeeftsnoepsweg 
Je moet er even wat voor doen! Maar dan kun je ook wel wat bijzonders winnen! Over twee weken maak ik de winnaar of winnares bekend! Succes! 
Liefs, Sanne