Selecteer een pagina
Ik was altijd al fan van smeg. Vind de producten zo mooi. De koelkasten zijn een meubel op zich. Ik droomde er al heel lang van zo’n mooi ding in de keuken te hebben. Een tijdje geleden kon ik via een styliste die ging verhuizen tweedehands een witte koelkast van smeg bemachtigen.

De smeg collectie wilde ik graag uitbreiden. We hadden sinds de verhuizing geen broodrooster meer. De oude was stuk en hebben we toen met de verhuizing de deur uit gedaan. Ik miste het wel: een geroosterd broodje s’ochtends met een gekookt eitje. Of een wit geroosterd broodje met kaas: heel lekker! 

Dus deze witte van smeg uit de jaren ’50 lijn is heel welkom in onze keuken. Heb hem sinds we hem hebben al drie keer gebruikt! Goed bezig!

all pictures and styling: @enstijl

En wat zo leuk is als je zulk mooi apparatuur hebt: dat je ook zin hebt om het te gaan gebruiken. Dus de keukenmachine van smeg is ook al gebruikt! Bo en ik hebben vanochtend bananenbrood (wat hij cake noemt….) gebakken! En hij was lekker: kan ik je vertellen!

all pictures and styling: @enstijl
En tijdens het bakken fungeert de kom ook goed als lachspiegel….

Het resultaat mag er wezen! Hopelijk ga ik nu met dit apparatuur wat vaker in de keuken staan, lekkere dingen maken samen met Bo. Dat is gezellig en werkt super makkelijk met deze machine! Zin in m’n geroosterde broodje met een gekookt eitje morgenochtend….!

Liefs, Sanne