Selecteer een pagina

Ook voor de airbnb (sleep enstijl) hebben we gekozen voor een bed van swiss sense. Alleen het beste voor onze gasten toch?

Dus wij slapen zelf in een heerlijk bed van swiss sense, onze gasten dus ook. En iedereen zegt: we hebben heerlijk geslapen. Dat is wel echt fijn om te horen. Want dat is toch wel hetgeen wat je goed onthoudt als je ergens een nachtje hebt geslapen. Ook moest het natuurlijk mooi en handig zijn. We hebben daarom gekozen voor een Home 102 boxspring bed. Erg mooi, past goed in de sferen (zeker met een grijs linnen dekbedovertrek). Het topmatras (hebben wij zelf ook) zorgt ervoor dat je allebei gelijk slaapt en dat er geen kier ontstaat tussen de matrassen. Wel zo handig!

Dus onze gasten worden wakker op een goed matras, in een heerlijk bed, met de geluiden van de vogels. Dat is wat we willen!

Ook is het echt een degelijk en mooi bed. Stevig, maar niet te hard. We hebben er uiteraard zelf ook even een nachtje in geslapen en echt waar: heerlijk heb ik geslapen. Heel bijzonder: op vakantie in eigen huis. Dat gaan we zeker nog een keertje doen.

Liefs, Sanne