Selecteer een pagina
We vierden mijn verjaardag vorige week in Apeldoorn. Waarom nou daar? Als je net een nieuw huis in Haarlem hebt gekocht? Omdat we gingen logeren in een bed and breakfast: “slapen in het bos”. Een tijdje geleden fotografeerde ik een binnenkijker bij Marielle (eigenaresse van “slapen in het bos”). Het huisje is geweldig ingericht (net als haar eigen huis trouwens).

Het huisje is voornamelijk wit, met zwarte accenten en hout. De openslaande deuren leiden naar de tuin. Al is het hele bos eigenlijk je tuin daar natuurlijk. In de tuin, hangt een fijne hangstoel, waar in geschommeld werd door Bo.

We hadden er al een drukke dag opzitten, dus s’avonds hebben we lekker pizza besteld (ja, ze komen daar midden in het bos gewoon met de scooter) en hebben we houtkachel aan gemaakt. Wat is dat toch altijd mega gezellig. Toch zou ik dat thuis ook wel willen hebben! Het is een leuke bezigheid en Bo vindt het zo gezellig. Marshmellows mochten niet ontbreken en die hebben we dan ook geroosterd in het vuur na de pizza.

all pictures: @enstijl
Het ontbijt de volgende ochtend was echt een feest. Cadeautje voor Bo erbij, versiering en heerlijk vers fruit in de yoghurt en croissantjes met vers lekker beleg. Poffertjes erbij en een stukje zelfgemaakte brownie. Nou: dat kan niet beter toch?

Heel fijn en lekker relaxed: zo’n nachtje in het bos. Dat gaan we zeker nog eens doen!
Dank je wel Marielle voor de geweldige gastvrijheid!

Liefs, Sanne