Selecteer een pagina
Ik mocht laatst binnenkijken in een prachtige woning in mijn eigen stad: Haarlem. Altijd erg cool om te ontdekken hoe andere Haarlemmers wonen! 

Britta woont hier met man en kinderen, sinds december 2016. Daarvoor woonden ze ook al in Haarlem, maar in een andere wijk. Ze wilden graag ruimer wonen en een tuin en zijn toen hier naar toe verhuisd. De vier meter hoge plafonds waren zeker ook een reden om in dit huis te gaan wonen.
Nu hebben ze een prachtig mooi uitzicht op een van de mooiste parken van Haarlem. Elke dag is het uitzicht net weer even anders en altijd mooi.

Het huis is licht, ruim en staat vol met items uit de webshop van Britta: Simply Pure Home Boutique. Wat begon met alleen de wandpanelen, is nu uitgegroeid tot een mooie webshop met producten uit allerlei landen waar Britta naar toe reist om de mooiste spulletjes uit te zoeken.

Britta komt uit Hamburg, een erg fijne stad in Duitsland, waar wij ook al een aantal keer geweest zijn. Heel hip, niet duur en fijne eettentjes.

Momenteel zit ze zelf in het Noorden van Thailand. Ze is daar nu bezig met een ontwikkelingsproject en is armbanden aan het maken. Volgende week gaat ze door naar Bali voor inkoop voor haar webshop. Misschien ziet ze zichzelf hier wel wonen over een jaar of tien….

De mooie Binga manden komen uit Zimbabwe.

Ook het berber kleed uit Marokko komt uit de webshop.

Op de eerste verdieping is de slaapkamer van dochter Amelie, de slaapkamer van Til, een badkamer en de werkkamer van Britta.

De werkkamer van Britta…. Het leukste aan haar werk vindt ze dat ze haar liefde voor reizen en ondernemen kan combineren en de handgemaakte schatten van over de hele wereld kan verzamelen voor haar webshop.

Op de kamer van dochter Amelie (13) hangt ook al zo’n mooi wandpaneel en er ligt een kleed van Simply Pure Home.

De kamer van Til (10):

Ook is hier een hele fijne badkamer voor de kinderen, afgewerkt met betoncire.

Helemaal boven bevindt zich de master bedroom. En die is zeker masterlijk te noemen. Wow! Wat een ruimte en licht! En weer: een vrijstaand bad in de slaapkamer! Ben er wel fan van, dat kan ik nu wel stellen denk ik.


Het wandpaneel aan de muur, de lamp, het sprei over het bed: het komt allemaal uit de webshop van Britta.
Toen ik haar vroeg naar haar favoriete adresjes als het gaat om interieur, antwoordde ze:
“Uiteraard: www.simply-pure.comMaar ook:  Broste Copenhagen, www.brostecopenhagen.com
Loods 5, www.loods5.nl
Zuiver, www.zuiver.nl en zeker niet te vergeten: marktjes en ambachtsplaatsen van over de hele wereld”.

Achter dit stalraam (wat ze er zelf in gezet hebben) bevindt zich de logeerkamer. Ze hebben een luik gemaakt, precies op maat voor dit stalraam, voor als er gasten zijn.
Ik ben fan van haar stijl en haar webshop. De spullen uit haar webshop zijn dan nu ook goed vertegenwoordigd in ons nieuwe huis. Daar later meer foto’s van!

Dank je wel voor de gastvrijheid!

Liefs, Sanne