Selecteer een pagina
Ik ben vandaag weer naar Show up geweest. Show up is een onwijs leuk event wat plaats vindt in de Expo Haarlemmermeer. Lekker dichtbij dus. Dus ik reed er met 15 minuten heen. Samen met Jip, want ik had even geen oppas. Maar die heeft bijna de hele tijd geslapen…. Dus dat was prima te doen! Deze beurs is altijd erg goed gedaan. Wel was het weer wat groter dan de vorige keer. Dus ik heb helaas niet eens alles kunnen zien. Op een gegeven moment moest ik toch echt weer gaan namelijk om Jip een flesje te geven. Veel inspirerende dingen, vooral op het gebied van kinderkamerstyling. Leuke accessoires, lampjes, versiering. Ik heb veel foto’s kunnen maken om jullie een beetje de sfeer te laten zien.

Jip’s first show up….


Erg leuk vond ik de stand van Rice (een Deens, heel kleurrijk merk).

Ik ben gek op de producten van mijn stijl.

Een vogel invasie van Jellycat.

Mooie items van O-live

UNC (Urban Nature Culture)

&klevering

Dit vond ik denk ik de leukste stand: van Meri Meri. Dit merk kende ik nog niet en het is altijd leuk nieuwe merken te ontdekken op een beurs als show up.

De stand van Doing Goods is ook altijd prachtig! De dieren kleden zijn mijn favoriet. Net als de gouden knopjes (waarvan ik er thuis al een paar heb, op de commode van Jip).

 Veel velours, goud en groen dus nog voor de komende tijd. Dat blijft nog wel even de trend. Leuk om te zien dat ze er elke keer weer iets bijzonders van maken van dit event. Ik ga volgende keer zeker weer even kijken!

Liefs, Sanne