Selecteer een pagina
Klinkt wel heeeeel decadent he? Twee badkamers.
Ja ja…. Dat hebben wij nu in ons nieuwe huis. De badkamer op de eerste verdieping heeft alleen een bad. Puur dat. Voor mij.
Geen wastafel, spiegel of douche. Die hebben we nu gecreerd in wat eerst ook de badkamer was. Die was alleen erg verouderd en niet echt mooi…. We zijn dus blij dat we toch ook ervoor gekozen hebben deze badkamer aan te pakken. Een bad voor de kids, een inloop douche ernaast (vooral voor Mari, want ik douche niet, ik ga in bad) en daarnaast een wastafel op een soort meubel (planken) van oude steenschotten gemaakt. Hier kwam onze klusjesman mee aanzetten en het heeft goed uitgepakt! De spiegel komt van de action, maar is toch wat klein. Toen ik van een andere interieur instagrammer (veel_woongeluk) deze spiegel kreeg, wist ik dan ook meteen waar die zou komen te hangen.

Dit is Jip, die laat even zien dat we ook een douche putje hebben….
De wanden bestaan veelal uit tegels. Ik ben zelf niet echt een tegelfan, maar deze zijn nog wel ok. Het zijn tegels met een betonlook van 60 x 60 cm. 

De andere wanden hebben een laag betoncire 2.0 van Stone Age gekregen. Wat is dat toch gaaf spul! Het is Base Beton (dat wordt betoncire 2.0 genoemd en hoef je niet zelf meer te mengen). De douche set bestelde ik op aliexpress. Dat duurt dan een paar weekjes, maar dan heb je ook wat (voor een klein budget). De hele verbouwing is duur joh. Altijd meer dan je in eerste instantie in gedachten had, dus we moesten een beetje op de centen letten bij het ontwikkelen van deze badkamer.

pictures and styling: @enstijl

De badkraan moet nog komen (ook besteld op aliexpress) en nog geïnstalleerd worden. Net zoals de handdoekradiator. Die zit wel tegen de muur aan, maar doet het nog niet.

Ook moeten we nog raambekleding die geschikt is en mooi zien te vinden…. Iemand nog een goeie tip? Misschien gaan we wel weer voor houten jaloezieën van Inside Blinds! Die zijn prachtig namelijk!

Mari is weer helemaal blij dat hij weer kan douchen en de kids zijn super trots dat ze een eigen bad hebben. En ik? Ik heb mijn “eigen bad” weer terug op de eerste verdieping. 

Liefs, Sanne