Selecteer een pagina
Van schaapsvachten kan je (ik in ieder geval) nooit genoeg hebben. Zeker nu in de winter is het heerlijk warm en het geeft je interieur meteen een winterse sfeer. In de zomer leg ik de vachten die ik heb ook vaak buiten. Nu alweer zin in! In zomeravonden buiten en dan wegkruipen bij een vuurtje in een vachtje…. 
Nu heb ik wel een heel mooi exemplaar weten te bemachtigen, via de webshop: www.schaapsvacht.nl. Een enorm vloerkleed gemaakt van meerdere schapenvachten, een tapijt. Op maat gemaakt voor mij, joepie! Het is gemaakt van ongeveer vier IJslandse schapenvachten, langharig dus! 

Bo heeft het ook al helemaal ontdekt en maakte meteen een soort bedje voor zichzelf zodat hij lekker film kon kijken, liggend op de schapenvacht. En ik snap hem helemaal! Ga ik dit weekend ook doen! Dat weet ik nu al!Ik denk dat het kleed nog mooier uitkomt als we straks (als het door gaat tenminste….) in het nieuwe huis wonen en we hebben een witte vloer…. Ook in de slaapkamer is zo’n kleed natuurlijk heerlijk warm en zacht aan de voeten. Wat leuk dat er ook een kam bij geleverd werd, voor het onderhouden van de vacht. 

all pictures and styling: @enstijl

Neem ook even een kijkje in deze fijne webshop, waar je een pakket met veel zorg klaargemaakt bezorgd krijgt, vol met warmte! Iets wat we goed kunnen gebruiken, in de winter en ook in de zomer. Altijd eigenlijk! 

Een heel fijn, warm weekend alvast allemaal!

Liefs, Sanne