Selecteer een pagina
Wij waren afgelopen zondag in Rotterdam. En ik moet zeggen: ik ben best wel fan. Een van de tofste steden van Nederland. Als je aan komt rijden, is het al mooi. En ook echt totaal anders dan Haarlem met de hoge gebouwen en de maas en de skyline. Een vriend van ons is onlangs naar Rotterdam verhuist. En niet zomaar in een “gewoon” huis in Rotterdam, maar naar een van de Kubus woningen! Zo grappig om te zien. Vet veel toeristen en hij loopt daar dan gewoon naar z’n eigen stekkie toe elke dag. Toeristische trekpleister 1 hebben we dus al afgevinkt de vorige keer dat we er waren! Over de Erasmusbrug zijn we heen gereden, dus ook: check. De Maas hebben we gezien: check! 

Inchecken deden we in het nieuwe Bruno Room Mate hotel. Het is pas geopend en heel kleurrijk en een tof interieur. Erg leuk gedaan! Ook tof dat de Foodhallen (ook pas geopend) eraan vast zitten en dat je die dus meteen ook even kan bezoeken. De locatie is top! Dus we komen zeker nog een keertje terug in het hotel!

Onze hotelkamer!

De bar/lounge is lekker blauw te noemen!

Room Mate hotels zit overal ter wereld, dus in veel andere toffe steden is ook een hotel van deze keten te vinden. Bijvoorbeeld in New York, Barcelona en Mexico-stad.
Wat erg leuk is, is het terrein rondom de Fenix Food Factory. Een industrieel terrein met daarop ook een foodhal met verschillende eettentjes en een eigen brouwerij. Daar moesten we natuurlijk wel even iets drinken. Ook Posse Rotterdam is leuk om eventjes wat te drinken en de art aan de muur te bekijken!

Posse Rotterdam….
Uiteraard moesten we ook eens een kijkje nemen in Hotel New York. Daar hebben we dan ook gedineerd. Dit met uitzicht op het enorme cruiseship dat lag aangemeerd en ook op een gegeven moment vertrok. Best wel vet om te zien, stiekem. En is het nou echt alleen voor bejaarden? Of mogen wij ook best wel op een cruise?

In ieder geval komen we zeker snel weer terug in Rotterdam. Om die vriend in die kubus woning (door Bo: “het rare schuine huis van Bart” genoemd) te bezoeken of gewoon een beetje rond te lopen en nieuwe dingen te ontdekken. Rotterdam is vol met leuks en het uitzicht is er fantastisch!

Liefs, Sanne