Selecteer een pagina

Ik lijk wel gek, met een keelontsteking toch aan de slag en Bo’s kamer verven…. Stom idee. Zeker om hem mee te laten helpen. Maar ook dat heb ik gedaan. Top! Lekker bezig!
Ik was al twee nachten met veel te veel ideeën in mijn hoofd niet in staat in slaap te komen op een beetje een normaal tijdstip. Ondanks de keelontsteking waar ik het dus net al over had…. Kun je nagaan! Ik zit dan zo veel ideetjes en onrust. Het moet dan veranderd! En eigenlijk: op dat moment. S’nachts kan ik echt niet gaan verven en schuiven…. (heb er wel echt nog over nagedacht….) dus dan maar vandaag. 
Ik had nog veel grijze krijtverf over van Pure & Original (waarmee ik muren in onze slaapkamer geverfd heb een tijdje geleden). Hier heb ik de kleur INKT doorheen gemengd (had ik ook nog een pot van staan ergens). En dat samen geeft een hele mooie, grijs/blauwe kleur. Bo en ik hebben net zo lang blauw toegevoegd tot we de kleur goed vonden en zijn toen dus samen aan de slag gegaan. Met de kwast en de roller. Op een gegeven moment zat ook de hele vloer onder de spetters, dus toen heb ik het toch maar even van hem overgenomen. Dat gespetter werd er niet minder op. Zeker niet….
Ik ben niet zo’n zorgvuldige schilder…. Dat blijkt wel weer! Maar het resultaat mag er wezen. Het wordt zo steeds meer een stoere jongenskamer. 
Ik ben kapot…. Ik ga naar bed. Hatsjoe enzo…. 

Driftig bezig met de muur…. 

Het resultaat mag er wezen: een mooie blauwe kleur krijtverf op de muur!