Selecteer een pagina

It’s the most wonderful time of the year. Ja, dat is het misschien wel. Maar het is ook echt de meest drukke time of the year. Vanaf begin november zitten we hier natuurlijk eigenlijk al in…. Totale gekte van drukheid, stress, feestdagen, cadeautjes stress. Verhuizen, sint maarten, jip jarig, Sinterklaas, ik jarig, kerst, oud en nieuw…. Teveel om op te noemen. En best wel een onderwerp van stress.
Ik wordt gillend gek bijna.
Maar ik heb wat favorieten hier voor jullie neergezet hoor. 


Cadeautjes halen en lekker rustig in m’n eentje de stad in, zit er ongeveer niet in. Als Bo mee is, kan ik geen cadeautjes kopen uiteraard. Dat zou super stom zijn, want dan ziet ie het al. Dus ik vind bol.com echt de uitvinding voor deze drukke tijd. Sowieso ook voor klus spullen, meubels, accessoires, versiering voor mijn eigen verjaardag. Alles haal ik er eigenlijk. De post bezorger staat hier dan ook regelmatig voor de deur met een pakketje. 

Ook de kerstversiering haalde ik daar. We hebben geen plek nu nog voor een grote, echte kerstoom, dus haalde ik een witte nepperd in huis. Een heel gezellig, leuk boompje dat goed blend in ons interieur. De lichtjes kocht ik ook bij en nu hebben we dus toch een gezellig kerstboompje staan. Binnen een dag in huis! Zo fijn!Moos vond het optuigen erg saai…. Blijkbaar….


De giraffe kreeg Jip van Sinterklaas…. Die winkelt ook bij bol.com he!


Ik ga nog even browsen op bol.com, want ik moet nog wat kleine cadeautjes voor onder boom zien te vinden. Maar dat zeker wel lukken! En weet je wat: misschien bestellen we de echte boom voor in de garage (als dat lukt met de verbouwing….) op het laatste moment ook wel gewoon op bol.com….

Fijne feestdagen!


Liefs, Sanne