Selecteer een pagina
Toen we hier kwamen wonen, hingen er overal hele zware, donker bruine gordijnen. Heel verduisterend enzo…. Maar niet echt mooi! Vanaf dat moment zijn we
op zoek gegaan naar iets passends. 
Ik vind raambekleding altijd best een beetje lastig. Achter in de woonkamer hebben we voor linnen, witte gordijnen van de Ikea gekozen. Die hadden we nog van het vorige huis.

Maar voor wilden we graag iets anders. Wel verduisterend en raambekleding dat zou kunnen zorgen voor wat extra privacy in huis. Zodat mensen niet zomaar allemaal naar binnen kunnen gluren. Houten jaloezieën vind ik erg mooi! Inside blinds heeft de mooiste houten variant! En een goede service ook! Ze zijn al groot in België, daar kent iedereen Inside Blinds eigenlijk. Nu in Nederland nog!

Er kwam iemand langs om alles te laten zien, alles goed door te spreken en natuurlijk op te meten. Toen hij er toch was, meteen maar gevraagd of er ook houten jaloezieën in de badkamer zouden kunnen. Dat was zeker mogelijk! Dus daar meer over in een volgende blogpost.

Nu hebben we dus prachtige raambekleding op maat in de keuken. Het is de ruimte waar
je ons huis binnen komt, dus toch echt wel belangrijk voor de eerste indruk. We hebben gekozen voor mooie witte, houten jaloezieën. Met een extra brede jaloezie. Het geeft echt een beetje het idee van shutters. De lichtval is prachtig zo.

Ik vind het fijn dat je ze goed dicht kunt doen, voor de nodige privacy, maar ook open zorgen ze al voor een geborgen sfeer in huis. 

Ik ben er enorm blij mee. Het maakt ons huis echt af zo! Steeds meer voelt het als ons huis….

Liefs, Sanne