Selecteer een pagina

Het is zo’n belangrijk onderdeel in een interieur en toch wil ook ik het nog wel eens vergeten…. De raambekleding…. Het is altijd een hele investering en dat is soms balen, maar het is het wel echt waard om te investeren in raambekleding op maat. Het doet een huis echt goed namelijk 🙂

Ik vind het altijd wel een lastig ding. Je wil verduisterend in de slaapkamer, maar je wil ook iets moois. En meestal zijn verduisterende gordijnen dan weer echt niet mooi. Aan de andere kant: ben ik toch altijd vroeg wakker, dus is het ook niet zo erg als gordijnen iets van licht doorlaten. Op de kinderkamers is het vaak wel weer echt belangrijk om verduisterende gordijnen te hebben. Anders krijg je gezeur, weet ik uit ervaring.

Het moet dus effectief zijn, praktisch, maar zeker ook mooi: raambekleding. Ik kom elke keer weer uit bij 123jaloezie.nl Zij hebben prachtige producten, maar ook een echt fijne service. Dus zeker een aanrader, dit fijne bedrijf.

Dit keer gingen wij voor de timberlux houten jaloezieën met koord in de kleur: Linnen voor de begane grond (en de badkamer op de 1e verdieping). Het laat echt prachtig licht door en je hebt genoeg privacy als je ze toe doet. Erg fijn!

Op de 1e etage gingen we voor vouwgordijnen. Niet helemaal verduisterend, maar wel echt heel mooi! Irma bruin heten deze gordijnen.

pictures: @enstijl

Dus in dit huis zit het qua raambekleding helemaal goed! Overal precies de goeie soort op de goeie plek. Vind jij dit gedeelte ook lastig en kan je sowieso wat hulp en styling advies gebruiken?
Kijk dan eens op de site van the Homestyleclub. Daar kan je styling advies kopen van mij, heel uitgebreid en fijn!

Liefs, Sanne