Selecteer een pagina
Tja en dan zit je dus opeens allemaal thuis. Wat ga je dan doen? In de tuin werken. We hebben nu natuurlijk een tuin en daar kan je dus best wel wat uren spenderen. Zeker als de tuin nog niet naar wens is. Zoals bij ons. We hebben de tuintegels schoon gemaakt, stronken en oude planten verwijderd, veel opgeruimd en overal (bijna) bamboe matten langs de muren gezet. Ook heb ik, het schuurtje geverfd. Mari had het schuurtje geschuurd…. Ik heb het daarna geverfd. Met schoolbordverf. Waarvan ik er dus achter kwam (toen ik al halverwege was) dat het alleen voor binnen gebruik was…. Oeps. Nou ja, we zien wel hoe lang het houdt…. Ik ben benieuwd. Lekker professioneel weer zo he? 


Op het schuurtje legden we stro matten (gekocht bij bamboo import, online besteld) en die zetten we vast met een schroefje. Zo hebben we een soort tropisch schuurtje. En zorgt het zo voor een soort vakantiegevoel in eigen tuin toch? We moeten nog een hoop extra opruimen hoor en ik wil nog een aantal dingen laten doen ook (wat schilderwerk buiten en ik wil een muurtje laten stuken), maar dan denk ik dat we lekkere zomerdagen kunnen hebben in ons tuintje.

Onze tuin die zeer binnenkort bezoedeld zal worden met de komst van een trampoline, voor Bo. Maar dat is een verhaal voor later….

Jullie al bezig geweest met de tuin/je balkon of dakterras?

Liefs, Sanne